Jesteś na: Strona główna Polewy zastygające Polewa zastygająca czekolada Multi Ice 1 kg

Polewa zastygająca czekolada Multi Ice 1 kg

kliknij na miniaturę by ją powiększyć
Producent:
Kod produktu:
0052
Waga:
1.100 kg
Dostępność:
 
Czas dostawy:
 
Koszty wysyłki
Nasza cena
17.05 zł netto20.97 zł brutto
Ilość

Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 30 C. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. Polewę w oryginalnym opakowaniu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Polewę po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 30 C w bemarze przechowywać max. 7 dni. Polewy zastygające stosowane są do ozdabiania lodów cienką warstwą chrupiącej czekolady. Polewy należy roztapiać stopniowo w bemarze i nie przekraczać temperatury 30 stopni Celsjusza.

W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości.

dodaj komentarz »
Brak komentarzy