.

.

Gofry bezglutenowe 4 kg

Gofry bezglutenowe 4 kg

1758
Ostatnie sztuki w magazynie

Opakowanie zbiorcze 2 x 2 kg

16.50 zł/kg

66,00 zł
netto

69,30 zł

brutto
Ilość

Mieszanka do wypieku Gofrów Bezglutenowych to autorska kompozycja najwyższej jakości składników dobranych w taki sposób, aby gofry były miękkie i puszyste w środku, a na zewnątrz posiadały chrupiącą skórkę. Przy jej tworzeniu skupiono się na najlepszej jakości produktach, dzięki czemu wypieczone gofry są niesamowicie pulchne a zapach obłędny! Ich przygotowanie jest niezwykle proste. Wystarczy odrobina oleju i wody i otrzymujemy gotowe ciasto do wypieku Bezglutenowych Gofrów.

Z naszą mieszanką stworzysz idealne Gofry, które znakomicie smakują zarówno na ciepło jak i na zimno. Jest to wspaniały pomysł na szybkie śniadanie, kolację lub wyśmienitą przekąskę. Do wypieczonych gofrów wystarczy dodać ulubione dodatki i można cieszyć się wyjątkowym smakiem gofrów

Skład: mąka z brązowego ryżu, skrobia ziemniaczana, cukier, mąka z białego ryżu, mąka z tapioki, jaja w proszku, mieszanka emulgująca, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, substancje spulchniające, sól, aromat.

Może zawierać śladowe ilości glutenu, nie dla osób chorych na celiaklię

Sposób przyrządzania:

Do 1 kg mieszanki dodajemy 900 ml wody i 250ml oleju. (najlepiej rzepakowego). Miksujemy przez kilka minut, aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji. Ciasto należy wypiekać w temperaturze 200°C przez ok. 3 minuty do uzyskania złocistej, chrupiącej skórki.

Ciasto pieczemy w temperaturze od 180°C do 200°C przez około 3 minuty. Od razu po wypieczeniu zwijamy gofra w rożka. 

Opakowanie: 4 kg

Opakowanie zbiorcze: 2 x 2 kg


1758

Specyficzne kody

Nowy produkt

BESTSELLER

Produkty powiązane

Wybierz Swój Ulubiony Smak