.

.

Polewa zastygająca czekolada 1 kg

0052
Dostawa w 48 godzin

Obudź zmysły i

zasmakuj czekoladowej rozkoszy

14,83 zł
22,80 zł
Zniżka 20%
netto

18,24 zł

brutto
Ilość

Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 30 C. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. Polewę w oryginalnym opakowaniu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Polewę po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 30 C w bemarze przechowywać max. 7 dni. Polewy zastygające stosowane są do ozdabiania lodów cienką warstwą chrupiącej czekolady. Polewy należy roztapiać stopniowo w bemarze i nie przekraczać temperatury 30 stopni Celsjusza.

W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości.

0052
2019-02-22

Specyficzne kody

Nowy produkt

BESTSELLER

Produkty powiązane

Wybierz Swój Ulubiony Smak