- Bestseller
- Nowość
-
Lody z automatu
Lody z automatu
-
Lody rzemieślnicze
Lody rzemieślnicze
- Wafle
-
Polewy
Polewy
- Granity
- Gofry
-
Pozostałe
Pozostałe
- Lody dla lodziarni
PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
Indeks: 0821
Opakowanie: 2,4 kg
Opis produktu
Pasta Pernigotti Mandrola Elite 2,4 kg
Pasta orzechowa wyprodukowana z najwyższej jakości migdałów. Może być stosowana, jako substytut orzechów podczas wyrobu lodów, sorbetów lub jako zamiennik świeżych lub migdałów.
Produkt przeznaczony wyłącznie do profesjonalnego użytku w lodziarniach lub cukierniach.
Smak: migdałowy
Forma/postać produktu: gładka, jednolita konsystencja
Zastosowanie: Lody, Sorbety, Softy, Mrożone Jogurty, Cukiernictwo
Certyfikaty: Bezglutenowy, Bez laktozy
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Załączone zdjęcie jest zdjęciem poglądowym.
- Opakowanie
- 2,4 kg
Zobacz także:
PASTA JOYPASTE FRAGOLA TRUSKAWKA
Opakowanie 1,2 kg
- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie
PASTA COCCO KOKOS Bartollini
Opakowanie 3 kg
- Bestseller
- Nowość
- -7%
PASTA FRAGOLA TRUSKAWKA Bartollini
Opakowanie 3 kg
- Bestseller
- Nowość
- Bestseller
- Nowość
PASTA PISTACCHIO PISTACJA...
Opakowanie 2,5 kg
- Bestseller
- Nowość
- -7%
PASTA LOLITA BARTOLLINI
Opakowanie 2,5 kg
- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie
BAZA MLECZNA DO LODÓW
Opakowanie zbiorcze 5 x 2 kg
- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie
PASTA INTENSHO GRUSZKA
Opakowanie 1 kg
- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie
VERIAGATO AMARENA WIŚNIA BARTOLLINI
Opakowanie 3 kg
- Bestseller
- Nowość
- -7%