Nowość

CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU

  • Bestseller
  • Nowość
CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU
search
  • CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU
  • CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU
  • CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU
Nowość

CHLEB KETO MIESZANKA DO WYPIEKU

Indeks: P2022

Cena brutto 17,75 zł
Cena netto 16,90 zł
Ilość

  • Produkt dostępny - Duża ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

 

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KETO

Prawdziwie naturalna...

Mieszanka do wypieku chleba keto, obfita w zdrowe tłuszcze, uboga w węglowodany, bogata w białko. Gotowy wypiek smakiem i konsystencją nie odbiega od klasycznego pieczywa.

NIE ZAWIERA SZTUCZNYCH POLEPSZACZY I KONSERWANTÓW

Idealna dla osób na diecie ketogenicznej, wysokobiałkowej, nisko węglowodanowej oraz diabetyków.

Jedno opakowanie umożliwia wypiek trzech średniej wielkości bochenków chleba. Formowanie ciasta zależy od Twoich upodobań i preferencji kulinarnych.

Mieszankę możesz wzbogacić poprzez dodanie wszelakich nasion lub pestek.

Po upieczeniu chleb nie tylko pięknie pachnie, ale ma również grubą, chrupiącą skórkę. Znakomite rozwiązanie dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie dnia bez pieczywa, jednak ze względu na różne czynniki nie mogą go spożywać.

Pieczenie nigdy nie było tak proste!

Do wypieczenia jednego bochenka potrzebujesz:

200 g mieszanki

200 ml ciepłej wody

20 g miękkiego masła

1 jajko

Jedno opakowanie 600 g umożliwia wypiek trzech bochenków chleba.

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Skład: białko pszenne, błonnik owsiany, siemię lniane złote, sól, drożdże.

Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.

Przechowywanie: wypieczony chleb najlepiej przechowywać w lodówce

Opakowanie: 600 g

Opakowanie produktu może się różnić od opakowania przedstawionego na aukcji.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 g

    • Wartość energetyczna 404 kcal

    • Tłuszcz 10 g

    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8 g

    • Węglowodany 9,2 g

    • w tym cukry 1,3 g

    • Błonnik 4,7 g

    • Białko 67 g

    • Sól 2,5 g

 

 

Zobacz także