- Bestseller
- Nowość
![Gofry Tradycyjne Black 2kg Gofry Tradycyjne Black 2kg](https://lodziarz.pl/4930-large_default/gofry-tradycyjne-black-2kg.jpg)
Lody z automatu
Lody rzemieślnicze
Polewy
Pozostałe
Indeks: P1980
Opis produktu
Mieszanka do wypieku czarnych gofrów to autorska kompozycja najwyższej jakości składników dobranych w taki sposób, aby gofry były miękkie i puszyste w środku, a na zewnątrz posiadały chrupiącą skórkę. Przy jej tworzeniu skupiono się na najlepszej jakości produktach, dzięki czemu wypieczone gofry są niesamowicie pulchne a zapach obłędny! Czarny kolor ciasta uzyskujemy z palonego włókna kokosowego. Jest to naturalny składnik stosowany w przemyśle spożywczym. Ich przygotowanie jest niezwykle proste. Wystarczy odrobina oleju i wody i otrzymujemy gotowe ciasto do wypieku czarnych gofrów.
Z naszą mieszanką stworzysz idealne tradycyjne Gofry, które znakomicie smakują zarówno na ciepło jak i na zimno. Jest to wspaniały pomysł na szybkie śniadanie, kolację lub wyśmienitą przekąskę. Do wypieczonych gofrów wystarczy dodać bitą śmietanę, świeże owoce lub posypać je cukrem pudrem i można cieszyć się wyjątkowym smakiem słodkich gofrów.
Do 1 kg mieszanki dodajemy 900 ml wody i 250ml oleju. (najlepiej rzepakowego). Miksujemy przez kilka minut, aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji. Ciasto należy wypiekać w temperaturze 200°C przez ok. 3 minuty do uzyskania złocistej, chrupiącej skórki.
Ciasto pieczemy w temperaturze od 180°C do 200°C przez około 3 minuty.
Masa netto: 2 kg
Wyprodukował: Lodziarz.pl Charubin Sp.k.
Zobacz także:
check_circle
check_circle