- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie

Lody z automatu
Lody rzemieślnicze
Polewy
Pozostałe
Indeks: 4267
Opis produktu
Czekolada biała min. 28 % tłuszczu w postaci temperowanych kostek.
Zależnie od kompozycji i parametrów reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, stosowane mogą być do:
- oblewania wyrobów piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki)
- oblewania korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi orzechowej, krajanek
- do oblewania suszonych owoców typu śliwka kalifornijska, morela
- do drażowania bakalii oraz drobnych korpusów cukierniczych
- do formowania tabliczek, batonów, skorupek pralin
- do ręcznego przygotowania dekoracji czekoladowych
- jako dodatek do musów czekoladowych, ganaszy, mas kremowych do ciast i tortów
- postać kostki jest również atrakcyjna jako monoporcyjna przekąska do kawy
W opakowaniu:
1 kg
Zobacz także:
Opakowanie 3,5 kg
Opakowanie 600 szt.
Opakowanie 3,2 kg
Opakowanie 3,5 kg
Opakowanie 50 szt
Opakowanie 3,2 kg
600 szt.
Pojemność 500 ml
Opakowanie 3,5 kg
Opakowanie 3,2 kg
Opakowanie 10 g
check_circle
check_circle