- Bestseller
- Nowość
- Bestseller
- Nowość
Indeks: 1537
Opis produktu
Pasty smakowe to idealne rozwiązanie zarówno do przemysłu lodziarskiego jak i cukierniczego. Jeżeli znudziły Ci się zwykłe, tradycyjne smaki – świetnie trafiłeś! Przygotowanie lodów i deserów z wykorzystaniem past smakowych jest zabawnie proste! Dzięki nim stworzysz dowolną kompozycję smakową lub podkreślisz walory serwowanego deseru. Możesz je wykorzystać zarówno do produkcji lodów, deserów, kremów lub musów. A to wszystko w zaskakująco prosty sposób!
Variegatury, czyli pasty do przekładania, nie tylko służą do limitowania lodów, ale również wpływają na doznania smakowe. Dzięki temu, że zawierają niewielkie drobinki np. owoców, ciastek, czekolady itp. sprawiają, że jedzenie lodów staje się jeszcze bardziej przyjemniejsze, bowiem w środku deseru czekają słodkie, gorzkie, soczyste lub chrupiące „niespodzianki”.
Smak: pomarańcza
Postać: gęsta, z zawartością kawałków owoców
Zastosowanie: Lody, Sorbety, Softy, Mrożone Jogurty, Cukiernictwo, Bita śmietana, Nadzienia pralin, Kremy
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opakowanie: 3,5 kg
Zobacz także
Zobacz także: