- Bestseller
- Nowość

Indeks: 3608
Opis produktu
Czekolada deserowa przeznaczona jest fontanny czekoladowej, idealnie zbalansowany smak sprawdzi się także do polew wszelkiego rodzaju ciast i wyrobów cukierniczych lub jako składnik musów czekoladowych, kremów oraz mas do przekładania tortów i rolad. Można użyć jej również do formowania skorupek pralin, do drażowania bakalii, owoców suszonych i drobnych korpusów cukierniczych.
Rodzaj opakowania: karton
miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, ekstrakt wanilii. Masa kakaowa minimum 55%.
Zawiera nie mniej niż 35% suchej masy kakaowej, w tym: - nie mniej niż 18% tłuszczu kakaowego; - nie mniej niż 14% beztłuszczowej suchej masy kakaowej.
- Wartość energetyczna: 549 kcal
- Tłuszcz 36 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23 g
- Węglowodany 47 g
- w tym cukry 43 g
- Białko 5 g
- Sól <0,01 g
Zobacz także: