.

.

Cukier perlisty 250 g

Cukier perlisty 250 g

1948
Dostawa w 48 godzin

19,14 zł
netto

20,67 zł

brutto
Ilość

Prezentujemy nowość – cukier perlisty o grubej granulacji, który jest uzyskiwany w wyniku kompresji cukru rafinowanego. Ma delikatny smak i piękny śnieżnobiały kolor, a jego ziarenka są większe i bardziej zaokrąglone w przeciwieństwie do tradycyjnego cukru. Ponadto jest odporny na wysoką temperaturę, co oznacza, że nie rozpuszcza się podczas pieczenia.

Cukier perlisty jest kluczowym składnikiem tradycyjnych gofrów belgijskich. Podczas pieczenia delikatnie się karmelizuje, zachowując przy tym swój wyjątkowy smak i aromat.

Zalety:

- gruba granulacja

- odporność na wysoką temperaturę

- wygodne opakowanie

Opakowanie: 250 g

Opakowanie produktu może się różnić od opakowania przedstawionego na zdjęciu.


1948

Specyficzne kody

Nowy produkt

BESTSELLER

Produkty powiązane

Wybierz Swój Ulubiony Smak