Nowość

PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE

  • Bestseller
  • Nowość
PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
search
  • PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
  • PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
  • PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE
Nowość

PASTA MIGDAŁOWA MANDORLA ELITE

Indeks: 0821

Opakowanie: 2,4 kg

Cena brutto 651,67 zł
Cena netto 529,81 zł
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  • Produkt dostępny - Mała ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

Pasta Pernigotti Mandrola Elite 2,4 kg

Pasta orzechowa wyprodukowana z najwyższej jakości migdałów. Może być stosowana, jako substytut orzechów podczas wyrobu lodów, sorbetów lub jako zamiennik świeżych lub migdałów.

Produkt przeznaczony wyłącznie do profesjonalnego użytku w lodziarniach lub cukierniach.

Smak: migdałowy

Forma/postać produktu: gładka, jednolita konsystencja

Zastosowanie: Lody, Sorbety, Softy, Mrożone Jogurty, Cukiernictwo

Certyfikaty: Bezglutenowy, Bez laktozy

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Załączone zdjęcie jest zdjęciem poglądowym.

Opakowanie
2,4 kg