- Bestseller
- Nowość
PASTA MIRTILLO BARTOLLINI JAGODOWA
Opakowanie 3 kg
- Bestseller
- Nowość
Lody z automatu
Lody rzemieślnicze
Polewy
Pozostałe
Indeks: 0821
Opakowanie: 2,4 kg
Opis produktu
Pasta Pernigotti Mandrola Elite 2,4 kg
Pasta orzechowa wyprodukowana z najwyższej jakości migdałów. Może być stosowana, jako substytut orzechów podczas wyrobu lodów, sorbetów lub jako zamiennik świeżych lub migdałów.
Produkt przeznaczony wyłącznie do profesjonalnego użytku w lodziarniach lub cukierniach.
Smak: migdałowy
Forma/postać produktu: gładka, jednolita konsystencja
Zastosowanie: Lody, Sorbety, Softy, Mrożone Jogurty, Cukiernictwo
Certyfikaty: Bezglutenowy, Bez laktozy
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Załączone zdjęcie jest zdjęciem poglądowym.
Zobacz także:
Opakowanie 3 kg
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją 174,80zł netto
Opakowanie 1,2 kg
Opakowanie 1 kg
Opakowanie 3 kg
Opakowanie zbiorcze 5 x 2 kg
Opakowanie 2,5 kg
check_circle
check_circle