- Bestseller
- Nowość

Indeks: 4140
Opis produktu
Doskonały dodatek do lodów, deserów i wypieków. Łatwa w użyciu, szybko zastyga, nadając deserom piękny czerwony kolor i owocowy smak. Idealna do gastronomii i domowej cukiernicy, sprawi, że każdy deser będzie atrakcyjny i smaczny.
Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.
Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania.
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.
Opakowanie: 1 kg
Zobacz także: