Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA CZEKOLADA

  • Bestseller
  • Nowość
Polewa zastygająca Czekoladowa 1 kg
search
  • Polewa zastygająca Czekoladowa 1 kg
  • Polewa zastygająca Czekoladowa 1 kg
Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA CZEKOLADA

Indeks: 0052

Opakowanie: 1 kg

Inne smaki

Cena netto 30,98 zł
Cena brutto 38,11 zł
Ilość

  • Produkt dostępny - Duża ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

Polewa zastygająca czekoladowa 1 kg to doskonały sposób na dekorację lodów, deserów, ciast i wypieków. Produkt jest łatwy w użyciu, szybko zastyga, tworząc równomierną, błyszczącą warstwę czekolady, która podkreśla smak i wygląd każdego deseru. Dzięki intensywnemu czekoladowemu aromatowi sprawdzi się zarówno w gastronomii, jak i w domowej cukiernicy, dodając wyjątkowego charakteru lodom, naleśnikom czy ciastom. Z polewą czekoladową Twoje desery staną się nie tylko smaczne, ale też efektowne wizualnie, przyciągając wzrok i zachęcając do skosztowania.

Składniki:

tłuszcz kokosowy, cukier, preparat serwatkowo-tłuszczowy, olej kokosowy, serwatka (z MLEKA), koncentrat białek MLEKA, MLEKO pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromaty (zawiera MLEKO). Może zawierać orzechy, orzeszki arachidowe, gluten, jaja.

Sposób przyrządzenia:

Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. 

Przechowywanie:

przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.

Opakowanie: 1 kg

Opakowanie
1 kg