- Bestseller
- Nowość

Indeks: 0052
Opakowanie: 1 kg
Opis produktu
Polewa zastygająca czekoladowa 1 kg to doskonały sposób na dekorację lodów, deserów, ciast i wypieków. Produkt jest łatwy w użyciu, szybko zastyga, tworząc równomierną, błyszczącą warstwę czekolady, która podkreśla smak i wygląd każdego deseru. Dzięki intensywnemu czekoladowemu aromatowi sprawdzi się zarówno w gastronomii, jak i w domowej cukiernicy, dodając wyjątkowego charakteru lodom, naleśnikom czy ciastom. Z polewą czekoladową Twoje desery staną się nie tylko smaczne, ale też efektowne wizualnie, przyciągając wzrok i zachęcając do skosztowania.
tłuszcz kokosowy, cukier, preparat serwatkowo-tłuszczowy, olej kokosowy, serwatka (z MLEKA), koncentrat białek MLEKA, MLEKO pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromaty (zawiera MLEKO). Może zawierać orzechy, orzeszki arachidowe, gluten, jaja.
Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania.
przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.
Opakowanie: 1 kg
Zobacz także: