- Bestseller
- Nowość
MĄKA PSZENNA CHLEBOWA TYP 850
Opakowanie 5 kg
- Bestseller
- Nowość
Lody z automatu
Lody rzemieślnicze
Polewy
Pozostałe
Indeks: P2991
Opis produktu
Margarita, capricciosa a może quattro formaggi?
Teraz możesz cieszyć się tym włoskim przysmakiem nawet jeśli należysz do grona osób o specjalnych wymaganiach żywieniowych:) Z naszym KETO ciastem na spód do pizzy możesz zajadać się pyszną pizzą kiedy tylko chcesz!
Mieszanka do pizzy.
Z naszej mieszamnki upieczesz 2 spody o średnicy ok. 30cm. Do wypieczenia jednego spodu potrzebujesz:
200g mieszanki
300ml ciepłej wody
5g drożdży suchych lub 10g swieżych
2,5g. cukru
10 ml oleju
Sposób przygotowania:
1. Przygotuj zaczyn: do wody wsyp drożdże, pół płaskiej łyżeczki cukru i wymieszaj. Odstaw na 10 minut.
2. Wsyp do miski 200g mieszanki, dodaj olej i zaczyn. Całość dobrze wymieszaj. Nie trzeba wyrabiać ciasta, ponieważ mieszanka będzie wilgotna.
3.Nagrzej piekarnik do 220 C.
4. Na blaszce rozłóż papier, a mieszankę ciasta rozprowadź równomierniena jej powierzchni na ok. 0,5 cm. grubości. Nie wałkuj!
5. Spód piecz7-10 minut (aby lekko się podpiekł)
6. Posmaruj sosem pomidorowym i dodajulubione dodatki.
7. Następnie piecz ponownie ok.10-12 minut aż ciastobędzie przyrumienione.
Składniki: białko pszenne, błonnik owsiany, proszek z całych jaj, sól
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, gorczycę, orzechy
Zobacz także:
Opakowanie 5 kg
Opakowanie 630 g
Opakowanie 570 g
Opakowanie 520 g
Opakowanie 540 g
Mieszanka do wypieku
Opakowanie 5 kg
Opakowanie 5 kg
Opakowanie 5 kg
Opakowanie 560 g
Opakowanie 750 g
check_circle
check_circle