Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA KOKOS-MIGDAŁ

  • Bestseller
  • Nowość
Polewa zastygająca kokos-migdał "Rafael"  1 kg
search
  • Polewa zastygająca kokos-migdał "Rafael"  1 kg
  • POLEWA ZASTYGAJĄCA KOKOS-MIGDAŁ
Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA KOKOS-MIGDAŁ

Indeks: 0419

Cena brutto 35,67 zł
Cena netto 29,00 zł
Ilość

  • Produkt dostępny - Duża ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

Rafael

Polewa zastygająca o smaku kokosowo-migdałowym

Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.

Skład: tłuszcz kokosowy, cukier, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, preparat serwatkowo – tłuszczowy (olej kokosowy, serwatka – z mleka, koncentrat białek mleka), wiórki kokosowe, emulgator – lecytyny (z soi), aromaty.  Może zawierać: orzechy, orzechy arachidowe, nasiona soi, nasiona sezamu, jaja w proszku.

Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. 

Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.

Opakowanie: 1 kg

Zobacz także