Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL

  • Bestseller
  • Nowość
POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL
search
  • POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL
  • Polewa zastygająca karmel 1 kg
Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL

Indeks: 0683

Opakowanie: 1 kg

Cena netto 33,50 zł
Cena brutto 41,21 zł
Ilość

  • Produkt dostępny - Duża ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

Polewa zastygająca o smaku karmelowym

Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.

Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. 

Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.

Opakowanie
1 kg

Zobacz także