- Bestseller
- Nowość
POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL
POLEWA ZASTYGAJĄCA KARMEL
Indeks: 0683
Opakowanie: 1 kg
Opis produktu
Polewa zastygająca o smaku karmelowym
Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.
Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania.
Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.
- Opakowanie
- 1 kg
Zobacz także
- Bestseller
- Nowość
- Bestseller
- Nowość
Zobacz także: