Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA JAGODA

  • Bestseller
  • Nowość
Polewa zastygająca jagodowa 1 kg
search
  • Polewa zastygająca jagodowa 1 kg
  • Polewa zastygająca jagodowa 1 kg
  • Polewa zastygająca jagoda 1 kg
Nowość

POLEWA ZASTYGAJĄCA JAGODA

Indeks: 0054

Opakowanie: 1 kg

Inne smaki

Cena netto 31,03 zł
Cena brutto 38,17 zł
Ilość

  • Produkt dostępny - Duża ilość
  • Planowana dostawa: 3 - 5 dni

Opis produktu

Polewa zastygająca jagoda 1 kg to idealny sposób na dekorację lodów, deserów i wypieków. Łatwa w użyciu, szybko zastyga, nadając piękny jagodowy kolor i smak każdemu deserowi. Doskonała do gastronomii i domowych słodkości. Podkreśl smak swoich lodów i deserów efektowną, owocową polewą.

Polewa jagodowa - składniki:

tłuszcz kokosowy, cukier, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, preparat serwatkowo – tłuszczowy (olej kokosowy, serwatka – z mleka, koncentrat białek mleka) , proszek jogurtowy (z mleka) emulgator – lecytyny, (z soi), aromat, barwniki E120, E 133. Może zawierać orzechy, orzechy arachidowe, nasiona soi, nasiona sezamu, jaja w proszku.

Sposób przyrządzenia:

Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. 

Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.

Opakowanie: 1 kg

Opakowanie
1 kg