.

.

Polewa zastygająca kokos-migdał "Rafael"  1 kg

Polewa zastygająca kokos-migdał "Rafael" 1 kg

0419
Dostawa w 48 godzin

27,90 zł
netto

34,32 zł

brutto
Ilość

Polewa zastygająca o smaku kokosowo-migdałowym

Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.

Skład: tłuszcz kokosowy, cukier, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, preparat serwatkowo – tłuszczowy (olej kokosowy, serwatka – z mleka, koncentrat białek mleka), wiórki kokosowe, emulgator – lecytyny (z soi), aromaty.  Może zawierać: orzechy, orzechy arachidowe, nasiona soi, nasiona sezamu, jaja w proszku.

Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania. 

Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.

Opakowanie: 1 kg


0419
2019-02-22

Specyficzne kody

Nowy produkt

Zobacz także

29,86 zł netto
36,73 zł brutto

23,90 zł netto
29,40 zł brutto

26,90 zł netto
33,09 zł brutto

25,90 zł netto
31,86 zł brutto

27,50 zł netto
33,83 zł brutto

27,90 zł netto
34,32 zł brutto

27,90 zł netto
34,32 zł brutto

BESTSELLER